PLAČILO PO POVZETJU Z GOTOVINO ALI DEBETNO/KREDITNO KARTICO
V kolikor se odločite za tovrstni način plačila, je mogoče plačilo z gotovino ali debetno/kreditno kartico. Pri plačilu z gotovino dodatne provizije, medtem ko vam bo pri plačilu s kartico kurir GLS zaračunal dodatno provizijo v višini 1,43% vrednosti všega naročila in vam zato izdal račun.
Če pošiljke pri dostavni službi ne boste pravočasno prevzeli ali jo boste zavrnili vas bomo bremenili za nastale stroške. Več o posledicah enostranske odpovedi pogodbe si lahko preberete TUKAJ.
PLAČILO Z NAKAZILOM NA TRANSAKCIJSKI RAČUN PONUDNIKA (po izdanem predračunu)
Naročeno blago lahko plačate tudi z nakazilom na transakcijski račun Maja Gavriloska, s.p. preko katerekoli banke, Pošte Slovenije oz.druge organizacije za plačilni promet. Plačilo izvedete na podlagi elektronskega sporočila, ki ga prejmete po oddaji naročila. Predračun vam bomo poslali na vaš e-naslov. Dobavni rok začne teči z dnem prejema denarnih sredstev na naš račun. Čas veljavnosti predračuna je 5 dni.
PLAČILO S PAYPAL
PayPal zagotavlja varno plačevanje s kreditnimi karticami kot so MasterCard/Eurocard, Visa, American Express, itd. Gre za anonimno, zanesljivo in hitro plačevanje, ki ne zahteva vpisovanja podatkov kreditne kartice ob vsakem nakupu.
Nakup je do koraka, kjer izberete način plačila popolnoma enak, kot pri plačevanju z drugimi plačilnimi sredstvi, le da v tem primeru izberete “PayPal Standard”. S tem boste samodejno usmerjeni na stran PayPal – a, kjer boste lahko izvedli plačilo in tako zaključili nakup.

KONTAKT
  • Malapala, umetniški studio
  • Stari trg 2, SI-3320 Velenje
  • Tel.:+386 51 387 616
  • E-mail:maja@malapala.com
© Copyright 2017 Malapala.com
error: Content is protected !!