Akcija!
Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke
(1 mnenje stranke)

Koledar Malapala Kids 2018

25.00  20.00 

14 printov
Lesen podstavek
Lesene ščipalke za obešanje
Vrvica

Šifra: Koledar-malapala-kids Kategorija:

V času, ko velika večina koledarjev skoraj  ne opazi več, saj smo vsi priklopljeni na telefone in njihove digitalne dneve, tedne in mesece, sem želela narediti nekaj svežega in malo drugačnega. Da koledar, ne bi bil samo koledar. Vedno so mi bile blizu stvari, k jih lahko uporabiš na različne načine, jih predelaš in jim daš popolnoma novo funkcijo.  Nekaj trenutnega navdiha ter želja, da bi uspešno leto zaokrožila z izborom letošnjega opusa. Naredila sem predelavo svojih ilustracij in Malopalo popeljala v nove dimenzije.

Lahko bi dodala spiralo in to bi bil še en navaden koledar. Toda na srečo se je porodil koncept s preprostim, toda  ličnim podstavkom iz smrekovega lesa. V prvi vrsti seveda deluje kot naslonjalo za namizni koledarček, tudi telefon ali tablico, toda prav lahko ga namestiš  na zid in dobiš mini knjižno poličko ali podstavek za orhidejo.

Mine mesec pa ga ne zavržeš. No, koledarskega dela najbrž ne potrebuješ več, a ostane ti ilustracija. Kakovostnemu laserskemu printu dodaš okvir in voila, obesiš na steno  ali pa nekoga razveseliš s simpatičnim, »recikliranim« darilom.

V otroški verziji kot dodatek dobiš še lesene ščipalke za obešanje in vrvico.

Najbrž poznaš nekoga, ki bi bil posebnega daril prav gotovo zelo vesel. Hej, zakaj ga ne bi privoščil/a sebi?

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Daren

  Hi, very nice website, cheers!
  ——————————————————
  Need cheap and reliable hosting? Check our hosting comparison.
  ——————————————————
  Check here: https://hosting-compare.net/

Dodaj mnenje

NAJBOLJE OCENJENI
© Copyright 2017 Malapala.com
error: Content is protected !!