Kakšen je strošek dostave?
Strošek dostave je 4,60 €.
Ali je poštnina višja, če naročim večje število izdelkov?
Strošek dostave ni odvisen od količine izdelkov, temveč od njihove vrednosti. Za vsa naročila nad 60€ je dostava BREZPLAČNA!
V kolikem času dobim naročen izdelek?
Naročilo bo dostavljeno v roku 2-6 delovnih dni (v kolikor je naročilo oddano isti dan do 10. ure). Ob sobotah, nedeljah in praznikih NI dostave.
Kdo mi dostavi paket?
Dostava naročenih izdelkov v spletni trgovini malapala.si se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelki bodo dostavljeni z dostavno službo GLS na naslov, ki ste ga navedli ob registraciji in/ali nakupnem postopku. Priporočljivo je, da vpišete naslov na katerem ste dosegljivi v dopoldanskem času. Enako velja za mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldan, saj vas bo kurir lahko poklical ali poslal SMS in se dogovoril z vami o načinu dostave. Telefonska številka je uporabljena zgolj zaradi boljše kvalitete dostave.
Paket vam lahko dostavi na naslov, ki si ga zapisal/a ob naročilu, lahko vam ga dostavijo na drug naslov, če vam trenutno tako bolj ustreza, lahko pa ga pusti v Parcel Shop poslovalnici ali paketomatu, kjer ga z osebnim dokumentom in s številko paketa prevzamete sami.
Vse Parcel Shop poslovalnice in njihov delovni čas lahko vidite TUKAJ.
Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno/debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

KONTAKT
  • Malapala, umetniški studio
  • Stari trg 2, SI-3320 Velenje
  • Tel.:+386 51 387 616
  • E-mail:maja@malapala.com
© Copyright 2017 Malapala.com
error: Content is protected !!